Christian är Competence Area Manager inom Development & Integration, a.k.a master wiz när det gäller utveckling och förvaltning av de system och applikationer vi skapar åt våra kunder. Med mer än 20 års erfarenhet av systemutveckling, projektledarskap och lösningsarkitektur tillför Christian väldigt mycket värde i våra kundsamarbeten. Han har även varit en uppskattad ledare för kontoret i Kristianstad, vilket han var med och grundade 2012, där han med professionalism och värme hela tiden sett till att teamet har rätt förutsättningar för att lyckas. 

Fun facts: 

  • I yngre år var Christian en passionerad spelutvecklare och benämns i boken "Svensk videospelsutveckling: från 50-tal till 90-tal" som en av dem som "var med och skapade det svenska spelundret". Sök på Bubble Pop på Youtube för lite retrofeeling!
  • Christian gillar naturen och är en dedikerad svampplockare. Det har förekommit att lusten infunnit sig även nattetid och han har setts i de nordöstskånska skogarna plockandes om natten, med pannlampan som enda sällskap. 
  • Sitt ödmjuka ledarskap till trots är han kontorets ohotade champion i spelet Bomber man, trots att han spelar med fötterna, och utan glasögon...

christian.bjorkqvist@addpro.se

0736255326

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor