Ronnie Åstrand

Ronnie Åstrand

Consultant Team Manager – Consulting

I Ronnies roll som konsultchef på AddPro gillar han att vara en del av navet i vår konsultverksamhet. Att få ha ett sammanhållande ansvar för såväl gruppen som individens kompetensutveckling, trivsel, engagemang och beläggning är ett väldigt utvecklande arbete som är extremt tillfredsställande.Att få möjligheten att hjälpa individer att lyckas och i detta leverera ett högt värde för våra kunder samtidigt är något jag uppskattar.

Enligt Ronnie är AddPro så starka på grund av flexibiliteten, anpassningsförmågan och mindsettet vi delar att det finns inget som är omöjligt. Det finns en stark ”vi-känsla” och en hög tilltro till vår förmåga vilket gör att vi vågar göra saker annorlunda.

Hos AddPro som arbetsgivare uppskattar Ronnie att vi ser till individens behov och skapar förutsättningar för denna att lyckas i sitt uppdrag utifrån sina förutsättningar. Det är en skön och avslappnad stämning samtidigt som man får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö tillsammans med kompetenta kollegor där laget är starkare än jaget.

 Fun facts

  • Genomförde nyligen en full IronMan vilket har blivit ett minne för livet och på köpet lärde han sig att crawla
  • Har åkt Vasaloppet utan att ha stått på ett par skidor tidigare och fick i startfållan lista ut hur bindningarna fungerade 
  • Har monterat solceller på taket och är nu självförsörjande av elektricitet

ronnie.astrand@addpro.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor