Avdelning

Operations, Service & Support

Connect

Vi skapar konkurrenskraft genom att lösa utmaningar inom IT!

Välkommen till AddPros team Endpoint Service & Support och Operations! Inom dessa team hittar du engagerade och kompetenta AddProiter inom:

Service Desk

Service Desk är våra kunders gränssnitt in mot AddPros support- och driftorganisation. Vi hanterar incidenter och beställningar samt agerar SPoC (Single Point of Contact) åt kundens användare eller beställare. Vi har öppet 24 timmar om dygnet, hela året och support kan ges via e-mail, telefon, portal och fjärrstyrning.

Operations

AddPros driftsorganisation, har till uppgift, att förekomma kundernas incidenter genom att säkerställa tillgängligheten av IT-tjänster. Vår primära uppgift är att jobba proaktivt dygnet runt för att upprätthålla en konkurrenskraftig och effektiv verksamhet med minimal risk för driftstörningar.

I vår driftorganisation har vi även konsulter med specialistkompetens för hantering av komplexa problem (Problem Management) och vår Task Force som ansvarar för större införandeprojekt.  Operations är indelade i olika kompetensteam där teknikerna är specialiserade inom sitt område.

Teamets styrkor:

 • Positiv stämning
 • Bred kompetens
 • Vi ser inte problem, bara lösningar!
 • Hjälpsamhet

Vill du ha roligt på jobbet? 

Ta chansen och bli en del av vårt framgångsrika team!

Varmt välkommen med din ansökan.

We never dreamed of success, we work for IT!

På AddPro ska vi ha det bästa beteendet på marknaden och det genomsyrar all vår kommunikation. Våra värderingar skapar ett företagsklimat som stimulerar viljan och lusten hos oss alla. Vi är lyhörda för allt som för oss framåt! 

På AddPro arbetar du med positiva kollegor med mycket skratt och glädje. Vi arbetar hårdare än någon i branschen och vi har roligt på vägen! Trevliga After Works, sportevenemang, turnering i shuffleboard, kickoff, resor med mera. 

Nyfiken på hur det är att arbeta på AddPro? Fråga gärna några av våra medarbetare här på karriärsidan. 

Vi gör det med passion, eller inte alls.

 

MX2A2144.jpg

 

 

 • Passion

  Vår kultur sitter inte ”i väggarna” – vi jobbar aktivt med den – varje dag. Vi gör det med passion eller inte alls!

 • Stark laganda

  Våra medarbetare drivs av en stark laganda och en ihärdig nyfikenhet på morgondagens tekniska lösningar. Hos AddPro har du som medarbetare möjlighet att utvecklas och fördjupa dig inom ditt kunskapsområde och bli bäst på det du gör. Vi slutar aldrig utmana oss själva!

 • Flexibilitet

  AddPro är framtidens arbetsgivare och vi lever som vi lär. Vi är en digital arbetsplats med aktivitetsbaserade kontor. Digitaliseringen ger oss möjligheter att arbeta på ett kreativt och flexibelt sätt. Som arbetsgivare ser vi positivt på familjeliv och en balans mellan arbete och fritid.

 • Möjlighet att påverka

  Vi har en öppen kommunikation i organisationen och är prestigelösa gentemot varandra. Alla har möjlighet att påverka och vi är öppna för alla idéer som tar oss framåt.

Hyllie Vattenparksgata 12
215 32 Malmö Vägbeskrivning rekrytering@addpro.se 040-59 24 00 Se sida

Göteborg

Frölundagatan 118
431 44 Mölndal Vägbeskrivning rekrytering@addpro.se 031890460 Se sida

Helsingborg

Rundgången 26
254 52 Helsingborg Vägbeskrivning info@addpro.se 042-25 06 60 Se sida

Kristianstad

Väverigatan 2
291 54 Kristianstad Vägbeskrivning info@addpro.se 044-781 42 00 Se sida

Stockholm

Gustavslundsvägen 141
167 51 Bromma Vägbeskrivning rekrytering@addpro.se 08-635 09 00 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor